Fældning af træer skal redde bygning

I denne måned har vi en del træfældnings-opgaver og steder, vi skal sørge for såning af græs. Begge dele er typisk for årstiden.

Vi skal blandt andet fælde to meget store og meget gamle træer i en have på Stevns. Det ene er et nøddetræ, det andet er et kastanjetræ. Begge er mellem 50 og 80 år og står i en have.

Selvom nogle vil finde det lidt trist, at de to gamle træer nu skal fældes, er der desværre ikke anden løsning for ejerne. Træerne er nemlig blevet så store, at de efterhånden ødelægger den bygning, de vokser tæt op ad.

Der er kun cirka 5 meter fra den tykke stamme på kastanjetræet og hen til bygningen. Den store trækrones skygge dækker derfor en stor del af hustaget og giver fugt og mos frit spil. Det kan med tiden give store skader på bygningen, og derfor har ejeren valgt, at træerne nu skal væk.

Fældning af træer giver lys og luft i din have

Vi sørger ikke kun for Træfældning, men også for den efterfølgende Stubfræsning. Vi slutter ikke vores arbejde, før stubben er fræset væk i en dybde af ca. 40 cm. Og så er vi ikke engang helt færdige endnu. Der skal nemlig også afsluttes ved at arealet omkring træerne jævnes ud og der bliver sået græs eller anlagt bed, hvor træerne før har stået.

Har du også et træ i haven, der giver gener, fordi det faktisk er ved at være for stort, er arbejdet med at fjerne det hurtigt klaret, hvis du ringer til os på tlf. 22 72 36 83.

Vi ser frem til igen at opleve, hvordan haveejere bliver glædeligt overraskede over, hvor meget lys og luft det giver til haven at få fældet bare et enkelt træ. Det giver altid nogle nye muligheder i din have, når skyggen fra et stort træ ikke længere er dominerende.

Kontakt Morfars Haveservice » Professionel Træfældning siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i