Rodfræsning

Vi klarer din bambus, hækken eller træstubbe

Professionel Rodfræsning

Bliver du lidt træt ved tanken om, at du skal i gang med at grave din bambus, hækken eller et par træstubbe op i haven, så ring til Morfars Haveservice i stedet for.

Du får en rigtig god pris, for vi har gjort det nemt og hurtigt for os selv, ved at have alle de rigtige værktøjer, der let og bekvemt kan fjerne det hele. Vi tilbyder også at dække alle huller, så haven kommer til at fremstå flot, hel og velplejet med det samme.

Se også: Professionel Stubfræsning

Stubfræsning uden spor

Vores maskiner kan komme til, hvor andre maskiner må give op. En bare 80 cm bred åbning er hvad de kræver og kan derfor komme igennem en normal dør og er utrolig smidige og kan komme rundt på næsten ingen plads. Deres styrke gør, at vi kan fræse stubben væk, effektivt, 40 cm. under jordoverfladen og deres beskedne størrelse gør, at dette sker uden at efterlade store spor i græsplænen, blomsterbedet eller parkeringspladsen.

Hos boligselskaber eller andre med større, grønne arealer laver vi en god samlet pris, så I kan slippe af med både de uklædelige stubbe, gamle hække og generende rodnet på én gang.

Vi kan individuelt aftale, om vi skal fjerne affaldet, og om vi skal medbringe ren jord til reetablering.

Stubbene skal væk

Vær opmærksom på, at I ikke kan bruge flis fra stubbene til jeres bede. I modsætning til resten af træet indeholder stubben nogle stoffer, der gør, at intet efterfølgende vil kunne gro i bedene. Stubbene skal derfor afleveres på genbrugspladsen eller bortskaffes af Morfars Haveservice.

Få fjernet de skæmmende områder i form af stubbe, rødder og gammelt krat fra dine grønne arealer. Bestil en gennemgang af dine områder og få en samlet pris ved at ringe på tlf. 22 72 36 83.

Morfars Haveservice » Professionel Rodfræsning siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i