Ændringer i haven

Trænger haven til en kærlig hånd, så klarer vi det

Professionelt Havearbejde

Trænger haven til en kærlig hånd, så klarer vi hurtigt den del af opgaverne, der kræver lidt ekstra energi, kræfter og tid. Med vores erfaring og maskiner slipper du for selv at knokle i dage eller uger, og du kan se resultater med det samme.

Kartoffelbedet eller køkkenhaven giver et langt bedre udbytte, hvis jorden bliver fræset – og vi er færdige, næsten inden du selv får hentet spaden i skuret og taget det første stik. Har du ikke en køkkenhave, eller er den for lille, laver vi plads til en til dig.

Større eller mindre græsplæne

Vil du have flere bede, kan vi forvandle en del af din græsplæne til planteklar jord eller fuldende bedet ved også at plante det til. Har du det modsatte problem – alt for mange bede – anlægger vi gerne en ny græsplæne i dem, så det falder naturligt ind i helheden.

Gamle buske og hække fjerner vi, eller planter nye, hvor du synes haven trænger til en afskærmning.

Mindre flisebelægninger, opsætning af hegn og rydning af hele grunden er også opgaver, du kan få en god pris på hos Morfars Haveservice.

Totalrenovering eller ny have

Hvad enten i ønsker en totalrenovering af den gamle have eller måske anlæg af en helt ny have, har vi stor erfaring i at skabe den perfekte have ud fra netop dine ønsker og drømme.

Ring til os og lad os tage en snak om jeres behov, så finder vi sammen en løsning til jer.

Til den rette pris og i den forventede kvalitet.

Dine have-ændringer kommer i gode hænder, når du ringer til Morfars Haveservice nu på tlf. 22 72 36 83. Lad os høre om dine have-planer.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i