Grøn vedligeholdelse skaber glæde

Foråret har meldt sin ankomst, og de vintertrætte arealer skal friskes op. Grøn vedligeholdelse er et vigtigt område for både boligselskaber og erhverv, da pæne udeområder er med til at tiltrække beboere og kunder.

Renoveringer af huse eller bygninger har ofte en kedelig effekt på de Grønne Arealer. Der bliver kørt maskiner på græsset, og der bliver gravet op, så resultatet er et bart stykke jord. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Det kræver blot lidt planlægning, tid og arbejde.

Med græs og blomster kan du skabe en forskel på dit jordstykke, og forskellige blomstertyper giver adspredelse og fauna på de Grønne Områder. Det skaber glæde, og vores kunder er vilde med det. Foråret er sæson for etablering af blomster, så det er bare med at komme i gang.

Grøn pleje hele året

Når de grønne arealer skal plejes eller opdateres, er det en god idé med de rette redskaber og en portion viden om, hvad der fungerer. Det kan du både købe og læse dig til, men hvis du gerne bare vil have det gjort og bruge tiden på andre ting, kan vi hjælpe dig.

Hos Morfars Haveservice har vi både grej og mandskab til at sikre et godt og pænt resultat på dine arealer. Vi sår græs eller blomster efter ønske, og vi vejleder gerne til den pæneste sammensætning på arealerne. Og når græsset har vokset sig fint højt, klipper vi det, så området ser pænt ud i sin helhed.

Anlæg og vedligeholdelse af grønne arealer er arbejde, vi udfører en del af hele året, ikke kun om foråret. For eksempel reetablerer vi de grønne arealer, når bygninger på området er blevet renoveret. Der skal rettes til og laves en flot finish. Det klarer vi.

Pleje, ukrudt eller barbering – dit ønske

Nogle ønsker, at alle arealer ser pæne, plejede og ordentlige ud. Andre vil gerne have lidt ukrudt. Og så er der dem, der foretrækker, at vi barberer helt ned. Vi stræber efter at leve op til dine ønsker, når vi anlægger og plejer de grønne arealer. Derfor forventningsafstemmer vi altid opgaverne, inden vi går i gang.

Sammen med dig finder vi den løsning, der passer bedst til de grønne arealer i dit boligselskab eller ved din erhvervsbygning. Vi laver klare aftaler om, hvad der skal laves, og så udfører vi arbejdet ud fra vores aftale.

Vi har mange glade kunder, der får udført grøn vedligeholdelse. Skal vi også passe på dine grønne arealer? Kontakt Morfars Haveservice i dag » Professionel pleje af Grønne Arealer siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i