Træfældning

Træfældning kræver specialistviden

Professionel Træfældning

Er der træer i din have eller på jeres grønne områder, der står i vejen, er beskadiget eller trænger til at blive skiftet ud, skal du absolut tage en fagmand med på råd når de skal fældes.

Når det gælder træfældning og træbeskæring er det områder, der kræver specialistviden. Risikoen for at noget kan gå grueligt galt er stor, og derfor er det af stor vigtighed, at der er en fagmand med på opgaven.

Træfældning

Fældning af træer er IKKE bare at skære det ned. For at undgå skader og ulykker, skal der foretages en samlet ekspertvurdering af både træets tilstand, højden, tykkelsen, hældningen, værktøjet og ikke mindst omgivelserne.

Vi tilbyder både almindelig fældning af træer samt topkapning af træer og nedskæring med lift.

Træfældning og træbeskæring kræver specialistviden – Ring 22 72 36 83

Arbejdet er ikke fuldendt med fældningen alene, derfor tilbyder vi også at fjerne træet eller skære det op til brænde samt at fræse stub og roden væk og dække hullet til, så haven fremstår hel igen.

Træbeskæring

Dine vildtvoksende træer kan hurtigt få den rette størrelse og en pæn facon, hvis du lader Morfars Haveservice foretage en professionel træbeskæring.

Har I træer, der skygger for meget eller er ved at vokse ind i el-ledninger, giver vi dem en grundig trimning. Er der knækket store grene af dine træer i stormen, genskaber vi træets harmoniske udseende bedst muligt med en professionel beskæring.

Vi har specialisterfaring med beskæring af frugttræer, så væksten og udbyttet af frugt bliver optimalt. Ved at benytte vores erfaring bliver træerne beskåret korrekt og på det rigtige tidspunkt på året.

Lad dine træer komme i professionelle hænder. Ring til Morfars Haveservice på tlf. 22 72 36 83 og aftal, hvornår vi skal komme og give et tilbud.

Morfars Haveservice » Professionel Træfældning siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i