Snerydning & Saltning

Vinterservice til private og erhverv

Professionel Snerydning & Saltning

Når sneen kommer væltende, gælder det om at være hurtigt ude fra starten og få ryddet fortove, parkeringspladser, indgangspartier og stier, inden sneen bliver frosthård og glat.

Den slags vinterservice klarer Morfars Haveservice nemt og hurtigt med vores store maskinpark, der udfører snerydning og saltning grundigt og professionelt.

P-pladser kræver snerydning

Hvis sneen ikke bliver ryddet hurtigt, vil det give et mærkbart fald i omsætningen, når kunderne ikke kan parkere i nærheden af din forretning på grund af snebunker.

Ved virksomheder efterlader en snefyldt parkeringsplads og et glat indgangsparti et indtryk af en useriøs virksomhed, der ikke viser omsorg for medarbejdere og samarbejdspartnere, der kan komme til skade på det glatte underlag.

Boligforeninger, der har stier, veje, p-pladser og fortove at rydde, kan spare de store investeringer i egne maskiner, ved at lade Morfars Haveservice stå for snerydning og saltning med vores hurtige og effektive specialmaskiner.

Betal kun hvis det sner

Hos os skal I kun betale for snerydning og saltning, hvis der er faldet sne. Vi skal selvfølgelig ikke have betaling, når der ikke er noget sne at rydde. I milde vintre sparer i mange penge og til gengæld kan I med vores professionelle snerydning tydeligt se og mærke, at I får værdi for pengene i de vintre, hvor der falder meget sne.

Vi tilbyder vinterservice til virksomheder, boligforeninger og andre med større arealer, som skal holdes snefri. For at vores snerydningsmaskiner kan komme hurtigt ud og fjerne jeres sne, udfører vi kun vinterservice i Køge og omegn. Du kan bestille snerydning og saltning hos Morfars Haveservice, hvis du for eksempel bor i St. Heddinge, Solrød, Herfølge, Faxe eller Karise.

Ring på tlf. 22 72 36 83 nu, og hør om vi kan tilbyde snerydning på din adresse.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i