Stubfræsning sparer tid og kræfter

Midt i din græsplæne står en stub. Den skal væk. Men tanken om at grave den op med håndkraft giver dig sved på panden og lyst til at lave alt muligt andet. Det forstår vi godt. Derfor anbefaler vi en stubfræsning.

Har du en stub i din græsplæne, og overvejer du et alternativ til at grave den op med håndkraft? Hjælpen er nær. Vi ved, at det er hårdt arbejde at grave en stub op i hånden, og det tager tid, som du i stedet kunne bruge på at nyde din have.

Med en stubfræsning sparer du både kræfter og en masse tid. Stubfræsning er nemlig en effektiv måde at fjerne din stub på. Med jævne bevægelser fræser vores maskine din stub, til den er væk. Der vil ikke være den mindste rod tilbage, når vi forlader stedet.

Skånsom for terrænet

Vil du gerne klare arbejdet selv men uden at bruge kræfter, kan du få fat i en gravemaskine og grave stubben op. Når du har fået stubben væk, har du til gengæld også fået et stort hul i din have, som nu skal dækkes for at gøre din græsplæne eller dit bed pænt igen.

Det store hul kan du undgå ved at få fræset stubben væk. Stubfræseren er mere skånsom for dit terræn end en gravemaskine. Det er nemlig kun træet, der fræses væk, og du undgår derfor at stå tilbage med et stort hul omkring træet. Det lille hul efter stubben er hurtigt dækket, og så kan du let slå din græsplæne fremover.

Stubfræsning ved belægninger

Står din stub tæt ved belægninger eller midt i et bed, kan det være svært med en større maskine. Men stubfræseren kommer også rundt, hvor pladsen er trang. Så har du rødder ved belægninger og andre snævre steder, fræser vi det nemt.

Vi tager os af det tunge arbejde. Din eneste opgave er at måle indgange og areal omkring stubben, så vi kan planlægge arbejdet. Fræsning af stubbe og rødder i græsplæner og ved belægninger er en del af vores dagligdag, og vi glæder os til også at hjælpe dig.

Er du klar til at få fræset din stub eller dine rødder væk? Vi er klar til at hjælpe dig hos Morfars Haveservice » Professionel pleje af Grønne Arealer siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i