Sådan får du nemt en flot hæk

En flot og velplejet hæk eller vildt hegn er en fryd for øjet. Men udsigten til 50-100 meter hækklipning i hånden kan tage pusten fra de fleste. Vil du have grønt omkring dig, er det vigtigt at få det holdt. Så hvordan gør du det nemmest og hurtigst?

Din hæk eller dit vilde hegn trænger til at blive studset. Måske er det endda tid til den helt store klipning, fordi hækken har groet sig for stor, og nu vil du gerne have den tilbage til det gamle snit. Du kan vælge at smøge ærmerne op og forsøge at holde et lige snit hele vejen igennem.

Du kan også vælge en effektiv løsning, der samtidig giver et pænt og jævnt resultat. En løsning, som flere boligselskaber, grundejerforeninger, erhvervsdrivende og landejendomme ( Hegnsklipning ) har valgt, så de kan bruge deres tid på andre ting. Du kan ringe til os.

Forskellige opgaver kræver forskellige maskiner

Vores maskinpark indeholder nemlig de maskiner, som også din opgave skal løses med. Men da maskinerne har en vis bredde og er nødt til at køre på vej, så løser de bedst opgaver på større arealer.

Vores fire forskellige typer hoveder løser hver deres type opgave. Vores rundsav er god til indskæring af en stor bøgehæk, hvor den nemt skærer grene, der er 2-10 cm i diameter. Og den er også eminent til vandret beskæring.

Har du en meget fin hæk, som for eksempel en ligusterhæk, så er vores fingerklipper den bedste løsning. Her får du et pænt og rent snit, så hækken præsenterer sig selv flot. Og den store oprydning efterfølgende kan vi lave en aftale om.

Den nyeste teknik til at klippe en hæk af en lidt grovere type som bøgehæk og liguster udføres med en snitter. Affaldet bliver fuldstændig pulveriseret og blæst ind under hækken, så der er ingen oprydning.

Vores sidste hovedtype er god til at klippe kraftig bevoksning, da den bogstaveligt talt smadrer grenene i stykker. Deraf navnet knuserhoved. Den klarer arbejdet på typer af hegn, som ikke er til at skære i som for eksempel tjørn og slåen.

Når terrænet udfordrer

Ved brinker og åløb kan vi også sørge for et pænt resultat. Det stærkt skrående eller nogle steder direkte lodrette terræn gør det svært at slå græs med en almindelig plæneklipper. Med vores maskiner har vi mulighed for at klippe steder, der ellers er svære at komme til.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid en klipning af hæk eller brink tager, og det vurderer vi på baggrund af et møde med dig. Ud fra vores erfaring kan vi som regel fortælle, hvor lang tid arbejdet omtrent vil tage. På mødet laver vi også en forventningsafstemning med dig, så vi beholder den gode dialog hele vejen igennem.

Vil du også have en flot hæk – nemt? Så ring til Morfars Haveservice » Professionel Hækklipning siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i