Ukrudtsbørste er vores nye våben

Har du selv forsøgt at holde ukrudtet nede med en brænder eller med håndkraft, vil du kigge misundeligt på det nye ukrudtsvåben, vi har fået hos Morfars Haveservice.

Vi har investeret i en maskine med ukrudtsbørste, som fjerner skidtet helt nede ved flisen. Og det bedste ved det nye våben mod ukrudt er, at den også kan komme i bund på de svære steder, nemlig langs fortovskanterne.

Asfalt og alle fugerne mellem fliserne bliver hurtigt pæne, når vores ukrudtsbørste pisker afsted. Oven i købet har vi gode tips til, hvordan du undgår, at ukrudtet kommer igen.

Ved stort ukrudt er det hurtigere at bruge ukrudtsbørsten end at bruge en brænder eller damp. Det er kort sagt en lettelse for alle, der kæmper mod løbsk ukrudt, at få besøg af børsten fra Morfars Haveservice.

Vi tilbyder at anvende ukrudtsbrænderen både i din private have og på større arealer, for eksempel rundt om virksomheder eller i boligforeninger.

Det kan virke fortvivlende og umuligt at skulle i gang med at bekæmpe ukrudtet, når først det har fået fat. Men det kan sagtens lykkes at få grønne områder til at se pæne ud igen – også selvom der måske ikke har været gjort noget ved ukrudtsbekæmpelsen i et stykke tid.

Vi slår forresten også gerne græsset eller klipper hække og træer, når vi alligevel skal i gang.

Ring og bestil et besøg af vores ukrudtsvåben på tlf. 22 72 36 83.

Morfars Haveservice » Professionel pleje af Grønne Arealer siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i