Om os

Morfar-navnet var en gave

Professionel pleje af Grønne Arealer

Morfars Haveservice blev grundlagt i 2005 og har siden ekspanderet vidt og bredt.

Indehaveren Thomas Pedersen er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i græsser og planteavl. Hans forsigtige start som selvstændig bestod af en aftale om at slå og pleje græsplænerne på et par sommerhusgrunde. I løbet af to måneder var 25 aftaler mere på plads via personlige anbefalinger fra tilfredse kunder.

Siden da har netop personlige anbefalinger været den største årsag til en stor vækst i Morfars Haveservice. Antallet af ydelser og service er udvidet markant, men først når den faglige viden og erfaring er solidt forankret via medarbejdere og efteruddannelse.

Alle, der arbejder for Morfars Haveservice, har en relevant uddannelse inden for gartneri, planteavl, skovning eller anlæg. For at leve op til egne kvalitetskrav, har virksomheden lagt vægt på god ledelse og at tiltrække specialister inden for områder som beskæring af frugttræer, topkapning af træer eller andre opgaver, der kræver specialistviden.

En stor og specialiseret maskinpark giver kunderne yderligere fordele.

Virksomheden øger hele tiden sit ambitionsniveau mod en mere bæredygtig profil. Blandt andet bruges der i dagligdagen biobrændsel og partikelfiltre, som dels er miljøvenligt og desuden øger maskinernes levetid og dermed holder omkostningerne nede.

Læs mere om Morfars Haveservice:

 

Morfar-navnet var en gave

Til trods for navnet er Morfars Haveservice langt fra at være tæt på pensionsalderen eller middagslure. Den driftige, unge ejer fik navnet ”foræret” af sine venner til sin 25-års fødselsdag.

Som en overraskelse havde de fået dekoreret hans firmabil flot og professionelt med navnet Morfars Haveservice. Det lød bedre end det oprindelige TP Haveservice, syntes de – og så var det nok også en kærlig hentydning til den lidt gammeldags morfar-agtige, og meget brun-ternede, slipover, deres ven engang var kommet til at tage på i skole. Den slags glemmer rigtige venner ikke …

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i