Ydelser & Service

Vi plejer jeres grønne områder

Hos Morfars Haveservice er vi rigtig dygtige til pleje af Grønne Arealer

Har I grønne områder, hække eller levende hegn, der skal præsentere sig flot og velholdt, er den trygge løsning at få en aftale med Morfars Haveservice, lige som en række boligselskaber, virksomheder, grundejerforeninger, kirkegårde og landmænd allerede har. Vi tilbyder ejendomsservice til alle jeres udendørsområder.

Fagfolk og specialmaskiner

Ud over at have en stab af fagfolk inden for landbrug, skovning og anlæg har vi valgt at supplere vores viden og erfaring med en veludrustet maskinpark.

Som kunde får du stor gavn af disse specialmaskiner. De gør os hurtigere og i stand til at løse alle opgaver bedst muligt og mest effektivt. Med vores brede maskiner når vi meget på én gang på store arealer. Med de små kan vi til gengæld komme til alle steder, hvor pladsen er trang. Vi har maskiner, der skader mindst muligt på sart terræn, mens andre er skabt til opgaver, hvor der skal bruges mange kræfter eller tages fat i store højder. Nogle skærer fint andre tonser igennem, hvor det er nødvendigt.

Vedligeholdelsesaftale eller enkeltopgaver

Vælg, om I har behov for at overlade ansvaret for den totale vedligeholdelse af jeres grønne områder til os. Måske har I mere brug for en underentreprenør til udvalgte opgaver eller har et enkeltstående problem med træfældning eller stubfræsning, som vi kan løse for jer.

Læs mere om Morfars Haveservice:

Underentreprise for kirkegårde

Lej vores personale ind, hvis i mangler kapacitet til hækklipning, pasning af gravsteder, planteopgaver og oprydning. Vi har selv maskiner med, som kan udføre opgaverne effektivt og flot.

Vi løser opgaver i områderne nær Købehavn, Roskilde, Ringsted, Næstved og på Stevns. Skal vi også komme forbi og give et tilbud på din opgave, så ring på tlf. 22 72 36 83.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i