Hækklipning

Vi tilbyder også knusning af grene efter klipning

Professionel Hækklipning

Vi udfører flere former for hækklipning, alt afhængig af det ønskede resultat

Et godt tip er at kontakte Morfars Haveservice, når hække eller vilde hegn trænger til at blive klippet. Så bliver opgaven udført hurtigt, professionelt og med et flot resultat. Det er nemt for jer.

Se også: Professionel Hegnsklipning

Det er også nemt at vælge den helt rigtige klippemetode, når du har os med på råd, for vi har forskellige klipperedskaber at vælge imellem, som giver hver deres gode resultat.

Vi har alt i maskiner, lige fra de små, der kan præcisionsklippe kirkegårdshække til de store brutale, der tonser igennem tykke, vildtvoksende hegn på landbrugsarealer.

Hækklipning

Har du mere hæk, end du selv kan overskue at klippe, er du velkommen til at kontakte Morfars Haveservice. Så er du også sikker på, at den bliver flot og lige og klippet på det rigtige tidspunkt på året.

Ta’ os med på råd og få valgt den rigtige klippemetode
– Ring 22 72 36 83

Vores maskiner kan komme til alle steder – også når der kun er ganske lidt plads. De er desuden monteret med græsdæk, som beskytter underlaget, de kører på.

Du sparer meget tid, besvær og ømme skuldre ved at lade os udføre din hækklipning. Og du er sikret helt rene linjer – både på hækken men også i vores aftale.

Du kan vælge, om vi også skal stå for oprydning, så samler vi hækaffaldet op og afleverer det på nærmeste genbrugsstation og giver dig en totalpris på opgaven

Trænger din hæk til udskiftning, hjælper vi dig gerne med at vælge en ny og plante den.

Vi klipper hvert år over 35 kilometer hæk, blandt andet på kirkegårde på Stevns, i boligforeninger i Faxe og på store sommerhusarealer flere steder på Sjælland.

Få et tilbud på hækklipning på tlf. 22 72 36 83.

Morfars Haveservice » Professionel Hækklipning siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i