Græsarealer hurtigt flotte efter mild vinter

Vi har været tidligt i gang med græsslåning i år. Det skyldes den milde vinter, at græsarealerne er begyndt at vokse relativt hurtigt nu. Vi har slået græs hos vores kunder i et par uger allerede, for det gælder om at komme i gang med det samme, for at plænerne kan se flotte ud hele sommeren.

Kun få gule græsplæner i år

Den milde vinter har efterladt de fleste græsplæner smattede, men pænt grønne. Havde vi haft en hård vinter ville en del græsarealer være gule efter en hård behandling af frosten, men i år er de fleste græsområder flotte grønne allerede.

Når græsset vokser så hurtigt, gælder det om at følge med fra starten og slå det, inden det bliver for højt. Højt, afslået græs vil nemlig blive liggende på dine græsarealer og ødelægge det flotte udseende af en velplejet græsplæne langt hen i højsommeren.

Det høje, afslåede græs vil formulde efterhånden, men indtil det sker, vil græsplænen ikke se pæn og præsentabel ud.

Ikke for sent at få slået højt græs

Fordi vi er begyndt at slå græs allerede nu, undgår vores kunder at skulle se på det lange afslåede græs i månedsvis. Vi klipper som regel kundernes græs hver eneste uge indtil eftersommeren.

Det er ikke for sent for dig, at sikre en flot græsplæne denne sommer

Er du så sent ude, at græsset allerede er blevet højt, tilbyder vi at slå dine græsarealer med vores store specialmaskiner, der også kan samle det lange græsaffald op efter afskæring. På den måde kan du få en flot plæne med det samme og fremover – via vores bioklip maskiner -bevare en tætklippet, velplejet græsplæne.

Vi klipper allerede 120.000 kvadratmeter græsarealer hver uge. Skal vi også klippe dine, er du velkommen til at kontakte Morfars Haveservice på tlf. 22 72 36 83.

Morfars Haveservice » Professionel pleje af Grønne Arealer siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i