Haveservice næsten midt på motorvejen

Oftest udfører vi haveservice i fredelige omgivelser som haver, anlæg, grønne områder og på kirkegårde. I disse måneder har vi arbejdet i et helt andet og langt mere hektisk miljø – klods op ad motorvejen med bilerne susende tæt om ørerne.

Vejdirektoratet har besluttet, at alle til- og afkørsler på motorvejen mellem Lyngby og Espergærde skulle have bedre udsigtsforhold for at øge sikkerheden.

Oprydning efter monsterknuser

Derfor blev vi hyret til at deltage i det store arbejde med at rydde alle træerne, der voksede i de grønne kiler, som løber langs motorvejen og tilkørselsramperne. Vores opgave var at fjerne de stumper af træer, der var tilbage efter at en enorm knusemaskine havde kørt igennem området. Altså en helt almindelige haveservice opgave – og så alligevel ikke.

Vi plejer nemlig ikke at gå ned på udstyr, tværtimod, vi har mange store maskiner. Men lige netop det gigantiske knusemonster, vi så i aktion dér ved motorvejen, udgød respekt.

Kraften, maskinen knuste fuldvoksne træer med, var så stor, at der skulle være 100 meters sikkerhedsafstand, når knusningen gik i gang. Det var ikke for sjov, kunne vi se på god afstand, for splinterne blev lynskudt i alle retninger, mens maskinen knuste alt omkring sig. Vores opgave var at skære de sidste rester af træstubbe af helt nede ved jorden og rydde op.

Også brug for haveservice på motorvejen

Arbejdet foregik i en afstand af to meter fra trafikken på motorvejen, så der var stor fokus på at øge sikkerheden for os, mens vi arbejdede. Vejdirektoratets biler, der holdt i nødsporet, signalerede med roterende blink til bilisterne om at sætte farten ned – vi havde indtryk af, at det vist ikke var alle, der så det …

Nu er der igen et godt udsyn ved tilkørslerne, og for os ”træmænd” er det fascinerede at tænke på, hvordan der allerede om 5-6 år vil være helt grønt igen på trods af den voldsomme oprydning, der er blevet foretaget. Indtil da vil vi nok i endnu højere grad nyde de mere rolige omgivelser, vi normalt udfører haveservice i.

Morfars Haveservice » Professionel pleje af Grønne Arealer siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i