Husk aftale om vedligeholdelse af dine nyanlæg

Der er altid en særligt god stemning over planlægningen og udførelsen af nye grønne anlæg. Alle har store forventninger om, hvor flot det hele bliver.

Men det bliver det kun, hvis der også er lavet en driftsaftale om pleje og vedligeholdelse af det nye anlæg.

Mange steder er der helt styr på, at de nye tilplantede arealer og belægninger skal have ekstra opmærksomhed i starten. Den slags kunder har vi en del af – og når vi er med fra begyndelsen er tidsforbruget – og dermed omkostningerne for kunden – lave.

Når vi er med fra begyndelsen er tidsforbruget – og dermed omkostningerne for kunden – lave.

En driftsaftale om vedligeholdelse helt fra starten er den bedste økonomiske løsning for kunden, for her når ukrudtet ikke at tage overhånd, planterne når ikke at gå ud og græsfrøene får ordentligt fat med den rette pleje. Morfars Haveservice er gerne med helt fra starten, så I både sparer penge og ender med at få det flotte grønne område, I har set på plantegningerne.

Nogle gange har planlægningen af de nye arealer været så hektisk, at der ikke lige er blevet tænkt på, at de også skal have lidt ekstra omsorg i startfasen. I kan stadig godt nå at tegne en driftsaftale om pleje og vedligeholdelse af jeres nye udearealer – men gør det hurtigst muligt, så I ikke skal bruge for mange penge på at skifte visne planter ud, beskære vildtvoksende træer og bede samt fjerne ukrudt.

Ring, har I et grønt areal, der trænger til en hjælpende hånd fra Morfars Haveservice, så ring med det samme på tlf. 22 72 36 83.

Morfars Haveservice » Professionel pleje af Grønne Arealer siden 2005.

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Ring til os på

22 72 36 83

Eller udfyld formularen

Menu

Vi er eksperter i